Morgan Stanley køber 10% andel i MicroStrategy to Up Bitcoin Exposure

Morgan Stanley indgav en SEC-formular den 31. december, hvor han afslørede, at den havde øget sin andel i Saylors selskab med 455%.

Kort om

  • Morgan Stanley har købt 10,9% af MicroStrategy.
  • Banken er den seneste finansielle gigant, der vinder fordel af BTCs historiske tyrekørsel.
  • Vil denne investering fremskynde BTCs historiske løb?

Morgan Stanley ser på krypto. På nytårsaften købte banken 792.627 aktier (10,9%) af MicroStrategy, et selskab, hvis administrerende direktør Michael Saylor kom ud som en af ​​de mest ivrige fortalere for Bitcoin i sommer.

Saylors investeringer i Bitcoin, som nu udgør godt over en milliard dollars, antages bredt at have startet Bitcoins tyrekørsel. I hans kølvand fulgte en række højt profilerede institutionelle investorer, blandt dem MassMutual og Anthony Scaramucci’s SkyBridge.

Morgan Stanley har øget deres andel i MicroStrategy med næsten 500% fra 3. kvartal 2020, hvilket indikerer en massiv tillidsafstemning for Saylor, hvis business intelligence-firma steg til offentlighedens opmærksomhed efter at have tabt en kvart milliard dollars på Bitcoin i august sidste år.

Efter en acceleration i Bitcoins pris over ferieferien meddelte Saylor, at virksomheden havde konverteret over en milliard dollars til Bitcoin.

Siden Saylors investeringer har MicroStrategys aktieudvikling generelt fulgt prisen på Bitcoin. Morgan Stanleys seneste investering kunne således være bankens forsøg på at tjene på BTC’s høje vandmærker uden at være en HODLer.

Det ser ud til, at Saylors entusiasme lønner sig. Aktiekurserne i hans firma er næsten fordoblet siden sidste måned, og da Morgan Stanley fylder sine sejl, er det sandsynligt, at MicroStrategy selv gennemgår noget af en tyrkørsel.

Morgan Stanley er den seneste finansielle gigant, der har gået ombord på sovetoget. Både Visa og MasterCard har normaliserede kryptokurver, PayPal lader amerikanske kunder handle med dem, og på trods af JP Morgan-administrerende direktør Jamie Dimon, der mærker Bitcoin som en „bedrageri“ tilbage i 2017 og siger, at han ville fyre enhver JP Morgan-erhvervsdrivende, der blev fanget og handlede det, har banken siden fortsat at skabe deres egen digitale mønt. For et par dage siden forventede banken endda, at Bitcoin ville stige til $ 146.000.

Comments are closed.